Foto: Publicitātes foto

"BMW Skytop" targas tipa automobilis kļūs par ierobežotas sērijas modeli. Pavisam tiks izgatavoti tikai 50 eksemplāri, un to pamatā būs "M8 Competition" kabriolets. Divdurvju automobilim ir 4,4 litru V8 turbomotors, pilnpiedziņa, unikāls dizains un bagātīgs aprīkojums. Saskaņā ar neoficiālu informāciju automašīna maksās ap pusmiljonu eiro.

Luksusa targa "BMW Skytop", kas pavasarī tika prezentēts "Villa d'Esta" elegances konkursa ietvaros, būs entuziastiem un kolekcionāriem paredzēts ierobežotās sērijas modelis, kas statusa ziņā neatpaliks no "BMW 507" un "Z8".

Divdurvju automobili darbina 625 zirgspēku jaudīgs V8 benzīna turbomotors ar 750 Nm griezes momentu, astoņpakāpju "Steptronic Sport" automātisko pārnesumkārbu un "xDrive" visu riteņu piedziņu, kas skaidri vedina saprast, ka unikālā modeļa pamatā ir "BMW M8 Competition" kabriolets.

Tomēr uzmanības centrā ir nevis tehniskais aprīkojums, bet gan dizains. Turklāt šim automobilim esot visšaurākie LED lukturi visā automobiļu industrijā. Arī salons ieturēts greznā stilā, piemēram, pārnesumkārbas svira ir no kristāla. Tehnoloģiski automobilis ir aprīkots ar multimediju sistēmu "BMW Live Cockpit Professional", projekcijas (head-up) displeju un audio sistēmu "Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound".

Autoražotājs oficiāli neatklāj "BMW Skytop" cenu. Saskaņā ar nozares speciālistu aplēsēm tā būs ap pusmiljonu eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!