Foto: Publicitātes foto

Kompānija "BMW" oficiāli atklājusi sportisko aksesuāru piedāvājumu "M Performance" jau tā sportiskajiem modeļiem "M5" un "M6".

Ja klientam ar standarta "BMW M5" un "M6" aprīkojumu ir par maz, "M Performance" programmas ietvaros autoražotājs piedāvās titāna sakausējuma izplūdes sistēmu "Akrapovič", kura ir par 10 kilogramiem vieglāka nekā "M" modeļu standarta izpūtējs.

Tāpat "M Performance" piedāvājumā ir keramiskā bremžu sistēma ar sešcilindru skavām un 410 mm diametra bremžu diskiem priekšā un 396 mm – aizmugurē. Šāda opcija ļauj "M" modelim nomest vēl 19,4 kilogramus salīdzinājumā ar standarta bremzēm. Šīs "M Performance" keramiskās bremzes pieejamas komplektā tikai ar vismaz 20 collu riteņu diskiem.

Vēl šis programmas piedāvājumā ir dekoratīvas uzlīmes automobiļa virsbūvei, metāla uzlikas pedāļiem, oglekļa šķiedras interjera dekoratīvā apdare, dažādas stūresrata variācijas, kā arī virsbūves aerodinamiskie elementi no oglekļa šķiedras, ieskaitot sānskata spoguļu korpusus, aizmugurējo spoileri un difuzoru.

Atgādinām, ka "BMW M5" un "M6" tiek komplektēts ar 4,4 litru V8 biturbo motoru, kas attīsta 560 zirgspēku jaudu. No šāgada pavasara šiem modeļiem tiek piedāvāta arī "Competition" pakotne, kuras ietvaros dzinēja jauda tiek palielināta līdz 575 zirgspēkiem, bet balstiekārtai un braukšanas elektroniskajai stabilizācijas sistēmai ir citāds regulējums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!