Latvijas rallija pilots Mārtiņš Sesks nedēļās pirms Eiropas rallija čempionāta (ERČ) posma "Tet Rally Liepāja" izjuta lielu spiedienu, bet pēc dominējošā sniegumu viņš beidzot izjūt atvieglojumu, atzina pats pilots.

Jau vēstīts, ka Sesks kopā ar Renāru Franci otro godu pēc kārtas izcīnīja uzvaru "Tet Rally Liepāja". Šajā nedēļas nogalē Seska vadītā ekipāža uzrādīja ātrāko rezultātu astoņos no desmit ātrumposmiem

"Tas bija fantastiski. Ir liels gandarījums. Varbūt tas nebija mūsu dzīves labākais vai perfektākais sniegums, bet mēs ļoti centāmies. Jāatzīst, spiediens šajās nedēļās bija ļoti liels, nu esam atviegloti. Ar visu labi tikām galā un rezultātā esam šeit – uz uzvarētāju pjedestāla," Seska teikto citēja viņa pārstāvji. "Tik izcili rezultāti ir iespējami, vien tad, ja katrās sacensībās un treniņos tehniski un vadības līmenī viss strādā perfekti. Tāpēc savienība ar riepu ražotāja MRF komandu un tādiem sava aroda meistariem un perfekcionistiem kā "Sports Racing Technologies", ir patiesa bauda. Tik pat nozīmīgs ir arī finansiālais un praktiskais nodrošinājums, ko sniedz mūsu atbalstītāji – "Latvijas Mobilais Telefons", "Otaņķi Mill", "Virši", "Terrabalt", "Miķelis", "Gold Group" un citi."

"Paldies visiem faniem, kas šeit pavadīja trīs fantastiskas dienas ar putekļiem, lietu un nu jau arī nedaudz sauli! Tiešām izbaudīju iespēju braukt netālu no savām mājām. Esmu šeit uzaudzis, tādēļ ceru, ka draugi juta manu klātbūtni," notikumus organizatoriem komentēja "Tet Rally Liepāja" uzvarētājs Sesks.

FIA Eiropas rallija čempionāta kopvērtējumā pēc četriem posmiem vadību ar 113 punktiem saglabā Heidens Padons. Mārtiņš Sesks ar 78 punktiem nostiprinājies otrajā vietā, taču Mads Ostbergs no liepājnieka nu jau atpaliek par 8 punktiem.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!