Fоtо: Sadursme.lv

Piektdien, 14. jūnijā, pulksten 10.05 kāds motociklists Lapmežciemā nenovaldīja savu spēkratu un ietriecās degvielas uzpildes stacijas metāla stabā.

Avarējušais motociklists tika nogādāts slimnīcā ar vidēji smagām traumām, portāls "Delfi" noskaidroja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Sākotnējā Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka ar motociklu braukušajam vīrietim nav transportlīdzekļa vadīšanas tiesības, kā arī motocikls nav reģistrēts transportlīdzekļu reģistrā.

Kā redzams videonovērošanas sistēmas ierakstā, motociklists samērā lielā ātrumā iebrauc degvielas uzpildes stacijas "MC" teritorijā un ietriecas metāla stabā pie vienas no degvielas uzpildes iekārtām, pēc trieciena aizlidojot vairākus metrus uz priekšu. Tāpat video redzams, ka drīz vien motobraucējs paša spēkiem sāk celties kājās.

Šī DUS atrodas pārdesmit metru attālumā no autoceļa, iespējams, iebraucot benzīntankā motociklists nebija izvēlējies piemērotu braukšanas ātrumu vai arī tam atteica bremzes.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !