Foto: Kadrs no video

Pirmdienas agrā rītā, 17. jūnijā, pulksten 5.36 Valsts policija saņēma izsaukumu uz Bērzlapas ielu Mārupē, kur bija notikusi sadursme starp "BMW X5" apvidus automobili un "Volvo" automašīnu.

Likumsargi notikuma vietā pieņēma paskaidrojumus no abu transportlīdzekļa vadītājiem. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Savukārt avarējušā BMW apvidus automobiļa īpašnieks pēc ceļu satiksmes negadījuma pie sava sadauzītā spēkrata uzņēma video, kurā lepojas ar sava "X5" izturību. Lai arī automobiļa priekšdaļa tika pamatīgi sadauzīta, pats vadītājs tika sveikā cauri bez nevienas skrambiņas.

Kā norāda BMW vadītājs, agrajā rīta stundā viņš no Mārupes braucis uz Jaunmārupi, lai kaķiem nopirktu barību. Bet krustojumā pie "Kreiss" loģistikas centra priekšā izbrauca "Volvo" automobilis, no kura sadursmes vairs nebijis iespējams izvairīties.

"Fantastisks auto! Droši vien arī nākamais auto būs jāpērk BMW. Lai visiem jauka diena, un šādas lietas vienmēr jāuztver pozitīvi – galvenais, ka pašiem viss kārtībā," rezumē avarējušā "BMW X5" īpašnieks.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!