Pirmdien, 24. jūnijā, ap pulksten 17 notika ceļu satiksmes negadījums Rīgā, Dzelzavas un Gunāra Astras ielas krustojumā. Negadījumā iesaistīti vairāki transportlīdzekļi – trolejbusa aizmugurē ietriecās trīs vieglo automobiļu "vilcieniņš".

Valsts policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka kāds BMW automašīnas vadītājs iebraucis stāvošās automašīnās un trolejbusā, kuri stāvēja pie luksofora. Vadītājs iebrauca "Ford" un citā BMW markas automašīnā, kā arī trolejbusā. Pēdējā BMW automobiļa vadītājam, kurš izraisīja sadursmi, izelpā konstatēts alkohols 0,3 promiles.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Tomēr plašāku ievērību šis negadījums sabiedrības uzmanību piesaistījis ar jaunās BMW autovadītājas publicēto video, kurā viņa taisnojas, ka skatījusies telefonā, strauji piebremzējusi un pēkšņi viņai aizmugurē ietriekušies citi ceļu satiksmes dalībnieki.

"Iekļuvu nelielā avārijā – ieskatījos telefonā, strauji piebremzēju un mani ietrieca autobusā (patiesībā trolejbusā – red.)," krievu valodā savā video paziņojumā stāsta jaunā sieviete. "Man ir bojāts viss purngals un pakaļa. Turklāt man sejā iešāvās maiss (drošības gaisa spilvens – red.). Sevi par vainīgu neuzskatu, jo man aizmugurē ietriecās vēl divi automobiļi."

Interesanti, ka visvairāk "patīk" atzīmju soctīklos pie šī video guvis komentārs, ka "viņai bojāts ir ne tikai purns un pakaļa".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!