Trešdien, 7. augustā Rīgā, Latgales ielā (bij. Maskavas ielā) divi autobraucēji strauji mainīja braukšanas joslas, lai apsteigtu citus ceļu satiksmes dalībniekus. Vienā no manevriem BMW autovadītājs pārrēķinājās un gandrīz ietriecās ceļa malā stāvošajā kravas automobilī.

Kā redzams aculiecinieka publicētajā video, kas iemūžināts ar videoreģistratoru, pa Latgales ielu tandēmā traucas BMW un tam nopakaļ VW universālis. Abi apsteidz pat situācijā, kad starp automobiļiem ir maza distance, kas tikai nedaudz pārsniedz virsbūves garumu.

Vienā no manevriem BMW iestrēga kravas furgona aizmugurē otrajā braukšanas joslā. Agresīvais VW vadītājs šo situāciju izmantoja un apsteidza BMW un furgonu pa pirmo joslu. BMW sekoja šim piemēram, arī pārkārtojoties 1. joslā, bet nepaspēja atgriezties otrajā joslā – priekšā stāvēja ielas malā novietots kravas automobilis.

BMW bija spiests strauji bremzēt, lai izvairītos no sadursmes un palaistu garām visus pirms tam apsteigtos, lai atgrieztos otrajā braukšanas joslā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!