Pirmdien, 12. augustā Valsts policija saņēma izsaukumu par personu, kura, iespējams, ir pārdūrusi riepas vairākām automašīnām Jūrmalā, Kauguros. Valsts policijas darbiniekam, ierodoties norādītajā vietā un tuvojoties iespējamai vainīgajai personai, tā kļuva agresīva un pretojās policijas darbiniekam.

Aculiecinieka uzņemtajā video redzams, ka vīrietis ar skrejriteni bēg no policista, kurš brauc ar motociklu. Sapratis, ka no policijas neaizbēgs, vīrietis apstājās, tomēr tik un tā turpināja pretoties aizturēšanai, kā rezultātā izcēlās kautiņš, kurā aizdomās turamais sita arī policistam.

Persona tika aizturēta un nogādāta īslaicīgās aizturēšanas vietā. Tika noskaidrots, ka vīrietis nebija pārdūris riepas, bet gan tikai izlaidis gaisu no tām, par ko policija uzsāka administratīvā pārkāpuma procesu.

Aizturēšanas laikā pie vīrieša likumsargi atrada arī, iespējams, narkotiskās vielas, kuras nogādātas ekspertīzes veikšanai. Par iespējamu narkotisko vielu glabāšanu un par pretošanos likumsargam ir uzsākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!