Foto: DELFI Aculiecinieks

Ceturtdien, 3. oktobrī, ap pulksten 14.50 Pulkveža Brieža un Mednieku ielas krustojumā, Rīgā notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts motocikls un koplietošanas platformas "Bolt Drive" automobilis. Diemžēl negadījumā motociklists gāja bojā.

Uz negadījuma vietu ieradās trīs Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķu brigādes. Diemžēl motociklista gūtās traumas bija nāvējošas, tādēļ mediķi konstatēja viņa nāvi. Savukārt otrs cietušais – automašīnas vadītājs – tika nogādāts slimnīcā turpmāku pārbaužu veikšanai.

Kā redzams aculiecinieku video, "Bolt Drive" nomas automobiļa vadītājs, visticamāk, izbrauca no Mednieku ielas un nedeva priekšroku pa galveno ceļu – Pulkveža Brieža ielu – braukušajam motociklistam. Rezultātā motociklists ietriecās nomas "Audi Q2" vadītāja durvīs.

Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Atgādinām, ka viens motociklists gāja bojā arī dienu iepriekš – trešdienas pēcpusdienā uz Vanšu tilta motociklists netika galā ar spēkrata vadību un iebrauca tilta margās. Motocikla vadītājs gāja bojā negadījuma vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!