Ceturtdien, 29. jūnijā, pirms pulksten 16.00, "Toyota RAV4" autovadītājs Daugavgrīvas rajonā Rīgā, Parādes ielā, nenovaldīja savu spēkratu un ietriecās ielas malā stāvošajos spēkratos, kā rezultātā apmeta kūleni. Incidents iemūžināts ar viena no ielas malā stāvošā automobiļa videoreģistratoru.

Kā redzams ierakstā no videoreģistratora, "Toyota RAV4" vadītājs brauc pa savu joslu un lēzenā trajektorijā virzās uz ielas malu, nekāda pēkšņa šķēršla tam priekšā nav. Tāpat video redzams, ka autovadītājam vismaz viena roka ir uz stūresrata. Iespējams, autobraucējs nepievērsa uzmanību ceļam un tobrīd "sēdēja telefonā".

Incidentā tika bojāti trīs ielas malā novietotie automobiļi – visvairāk cietis "Bolt Drive" koplietošanas platformas "Audi Q2" un tam priekšā stāvējušais "Volvo XC90" apvidnieks.

Arī avāriju izraisījušais "Toyota RAV4" ir pamatīgi cietis, jo apmeta kūleni – tam ir sadauzīti gan abi sāni, gan jumts.

Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona necieta. Par notikušo Valsts policija uzsāka administratīvā pārkāpuma procesu un uz vietas pieņēma lēmumu par soda piemērošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!