Foto: Publicitātes foto

14. septembrī ikviens Latvijas elektroauto īpašnieks ar komandu aicināts piedalīties pirmajā elektroauto orientēšanās pasākumā "Enefit EV Rallijs". Četru stundu garumā elektroauto ekipāžas speciāli pasākumam veidotā maršrutā iepazīs Latviju no cita skatupunkta un krās punktus aizraujošos uzdevumos, veicinot ilgtspējīgu mobilitāti. Apbalvotas tiks veiklākās, atjautīgākās un oriģinālākās ekipāžas. Dalībai pasākumā var pieteikties lietotnes "Mobilly" sadaļā "Citi".

14. septembrī komandas divu līdz četru cilvēku sastāvā sagaidīs orientēšanās rallijs ar dažādiem uzdevumiem un cīņa par vērtīgām balvām. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja ļauties azartam: pierādīt savas zināšanas un prasmes, sacenšoties dažādās rallija disciplīnās.

Rallijs notiks no pulksten 12 līdz 16, izmantojot mobilo lietotni "Roadgames". Starts – no jebkuras sev ērtas vietas spēles teritorijā, taču dalībnieku komandas pirms tam ir aicinātas ierasties uz rīta tīklošanās pasākumu un brokastīm biroju kompleksā "Verde". Sacensību rezultātus noteiks komandu stratēģija un plānošana, ko orientēšanās rallijā varēs demonstrēt vairāk nekā 100 ekipāžas.

Dienas turpinājumā no pulksten 16 biroju kompleksā "Verde" paredzēts pasākuma turpinājums, kurā "Enefit EV Rallijs" dalībnieki varēs atpūsties un kopīgi svinēt dienas iespaidus. Pasākumā atbalstītāji un interesenti prezentēs jaunākās inovācijas, modeļus un sniegs informāciju par nozares aktualitātēm. Pasākuma noslēgumā, pēc pulksten 20, tiks apbalvotas veiklākās, atjautīgākās un oriģinālākās ekipāžas.

Dalībai pasākumā ar komandu iespējams pieteikties "Mobilly" lietotnē līdz 12. septembra pulksten 23.59.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!