Foto: Publicitātes foto

Milzīgais apvidus automobilis "Chevrolet Suburban", kas neietilpst pat vidējās amerikāņu mājsaimniecības garāžā, jaunajā modeļa paaudzē kļuvis vēl lielāks. Tomēr būtiskākais jauninājums "Suburban" automobilim ir neatkarīgā aizmugurējā balstiekārta, kas šajā modelī pielietota pirmo reizi.

Vēl viens jaunievedums "Suburban" modelim ir dīzeļdzinējs, kas aizgūts no "Silverado" pikapa. Tas ir trīslitru sešcilindru dīzeļa agregāts, kas attīsta 281 zirgspēku jaudu un 623 ņūtonmetru griezes momentu. Tomēr daudz pierastāki amerikāņiem būs V8 benzīna dzinēji ar 5,3 un 6,2 litru darba tilpumu un attiecīgi 360 un 426 ZS jaudu.

Visi iepriekšminētie motori "Suburban" modelī tiks sajūgti ar desmitpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Turklāt pārnesumkārbas vadībai šeit nav tradicionālās sviras, bet gan podziņas priekšējā panelī. Milzīgais apvidnieks pieejams ne tikai pilnpiedziņas, bet arī tikai aizmugurējo riteņu piedziņas versijā. Pilnpiedziņas versijā apvidnieka transmisijai ir arī pazeminātais pārnesums.

Jaunais "Suburban" kļuvis garāks par 32 milimetriem, un tā kopgarums tagad sasniedz 5732 mm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!