Foto: Shutterstock

10. maijā Liepājas teātrī notiks radošuma konference "Subject:Creativity", kas šogad aicina apmeklētājus iedziļināties tēmās par ideju dzimšanu, attīstību un iemiesošanu realitātē. Ikgadējā konference, kas notiek jau 10 gadus, kļuvusi par platformu, kurā dažādu nozaru radošie prāti var apmainīties ar idejām, gūt jaunas perspektīvas un atrast kopīgu iedvesmu.

Šī gada konferences vadmotīvi ir "Izrauties. Pierauties. Norauties". 19 iedvesmojošas personības no dažādām jomām dalīsies savos stāstos par radošā ceļa problēmām un to risināšanu, atklājot, kā pārvarēt šķēršļus, risinot dilemmas starp pārliecību par ideju un ierobežotiem resursiem, kā arī par to, kā turpināt radīt arī tad, kad panākumi jau gūti.

Konferences lektori darbojas ļoti dažādās jomās: arhitektūrā, uzņēmējdarbībā, reklāmā un mārketingā, medijos, mūzikā, kultūrā, sportā, zinātnē, psiholoģijā, radio un TV, teātra mākslā. Konferencē uzstāsies tādas personības kā Ingus Ulmanis, mūziķis, komponists, mūzikas producents, Edgars Kuzmins, reklāmas aģentūras "Magic" partneris un radošais direktors, Ingus Augstkalns, "Beat The Storm" dibinātājs, "Cube" un "Aerodium Technologies" līdzdibinātājs, Gatis Didrihsons, "Didrihsons arhitekti" vadošais arhitekts, Kristaps Zvejnieks, trīskārtējs Olimpisko spēļu dalībnieks, sporta psiholoģiskās un ilgtermiņa attīstības treneris, Evita Ašeradina, Valmieras teātra direktore un citi.

Tāpat šoreiz konferencē uzstāsies arī vairāki dueti – radoši cilvēki, kurus vieno ģimenes saites. Māra Lieplapa, zīmola "PLŪKT" vadītāja un līdzdibinātāja un Juris Jātnieks, Latvijas Vides Konsultatīvās padomes priekšsēdētājs, dalīsies ar stāstu "No pļavas līdz Holivudai". Savukārt, Ieva Ozoliņa - Balcere, brīvdienu mājas "West House" vadītāja un Emīls Balceris, dziedātājs, grupu "Musiqq" un "Bermudu Divstūris" dalībnieks, runās par to, par ko mēs nerunājam skaļi jeb par visu to, kas paliek aiz kadra. Tāpat konferences dalībniekus uzrunās arī Valters Krauze, humorists, TV raidījumu un pasākumu vadītājs un Arnis Krauze, žurnālists, televīzijas un radio raidījumu vadītājs.

"Delfi Plus" gada un divu gadu abonentiem konference "Subject: Creativity" būs pieejama tiešsaistē bez maksas. Piekļuves kods tiks publicēts "Delfi" konta sadaļā "Abonēšana".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!