Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

Uzņēmēji, vadītāji un savas jomas eksperti šajās dienās Rīgā apmeklē vadītāju konferenci "EBIT", kurā vairāk nekā 40 eksperti no dažādām jomām un valstīm runā par pārmaiņām, kādu priekšā esam un kā tām vislabāk sagatavoties. Arī Latvijas vadošais medijs "Delfi" piedalās šajā konferencē un otrdien pulksten 10.00 intervēs dažus no galvenajiem konferences referentiem.

Otrdien, 4. jūnijā, "Delfi" piedāvās intervijas ar trīs "EBIT" runātājiem. Pirmā no tām būs ar vairāku dižpārdokļu autoru un bijušo "Google" X" biznesa direktoru Mo Gaudatu (Mo Gawdat). Viņš vairākas desmitgades strādājis tehnoloģiju uzņēmumos (IBM, "Microsoft" un "Google"). Viņam jautāsim, kā mākslīgais intelekts varētu attīstīties tuvākajos gados.

Otra intervija paredzēta ar vienu no ietekmīgākajiem menedžmenta domātājiem pasaulē Fonu Trompenāru (Dr. Fons Trompenaars), kurš pazīstams ar izveidoto "Kultūras 7 dimensiju" modeli.

Savukārt trešā intervija būs ar apdrošināšanas kompānijas "If" Ziemeļvalstu Nākotnes prognozēšanas un ieskatu vadītāju, autori plašiem etnogrāfiskiem pētījumiem Idu Hultu (Ida Hult).

Šī būs tiešraide no pasākuma, kurā piedalās starptautiski runātāji, tādēļ tā norisināsies angļu valodā.

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!