Foto: F64

Jūnijā Latvijā noslēdzās kāds nozīmīgs zemes iegādes darījums – par vairāk nekā diviem miljoniem eiro iegādāta zeme Mežaparkā, Roberta Feldmaņa ielā. Zemesgabala jaunais īpašnieks ir Latvijas uzņēmums "Baltic Sport Group", kura patiesais labuma guvējs ir mūsu valstī labi zināmais futbola funkcionārs Sergejs Lomakins, kurš jau ilgāku laiku atrodas "melnajā sarakstā" – Latvijā iebraukt viņam ir aizliegts.

Futbola attīstības plāni

Lomakins – Latvijas futbola kluba "Riga FC" neoficiālais īpašnieks un galvenais sponsors – ir Krievijas miljonārs un viens no veikalu ķēdes "Fix Price" dibinātājiem.

"Riga FC" ar ambīcijām ienāca Latvijas futbolā, ir trīskārtējs Latvijas čempions un divkārtējs Latvijas kausa ieguvējs. 2020. gada rudenī "Riga FC" paziņoja, ka, attīstot savu infrastruktūru, trīs gadu laikā cer Piņķos izveidot savu treniņu bāzi, kurā būtu arī jauna, moderna arēna ar 5000 skatītāju vietām. Lai gan Lomakins solīja projektu turpināt arī pēc iekļaušanas "melnajā sarakstā", bāze joprojām nav izveidota solītajā apjomā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!