Foto: Publicitātes foto

Lai uzlabotu kopbraukšanas pakalpojuma kvalitāti un lietotāju pieredzi, kopbraukšanas platformā "Bolt" tagad ir pieejamas divas jaunas kategorijas – "Taxi" un "Taxi Comfort", informē uzņēmumā.

Šajās kategorijās pārvadājumus veiks taksometru automašīnas ar "dzeltenajām" numurzīmēm (TQ vai TX), sniedzot elastīgākas pārvietošanās iespējas. Vienlaikus visās pārējās kategorijās, piemēram, "Kids", "Pets", "Assist", "XL" un citās, taksometru automašīnas nebūs pieejamas, un šajās kategorijās varēs norēķināties tikai ar "Bolt" aplikāciju.

Braucieni jaunajās "Taxi" un "Taxi Comfort" kategorijās būs ātrāki, jo taksometri var izmantot sabiedriskā transporta joslas, turklāt maksājumus varēs veikt gan skaidrā naudā, gan ar norēķinu karti, gan "Bolt" aplikācijā.

"Šis ir nozīmīgs papildinājums, kas ļaus nodrošināt pakalpojuma daudzveidību un vēl patīkamāku lietotāju pieredzi," sola "Bolt" operāciju vadītājs Latvijā Mārcis Baķis.

Braucieniem "Taxi" kategorijā tiek piemērots kategorijas "Bolt" 1.2x tarifs, savukārt "Taxi Comfort" kategorijā braucienam tiek piemērots kategorijas "Bolt" 1.4x tarifs, jo šī kategorija piedāvā paaugstinātu komforta līmeni. Tarifi šajās kategorijās paliks nemainīgi arī paaugstināta pieprasījuma situācijās, uzsver uzņēmumā.

Gadījumā, ja lietotājs vēlas izmantot jau ierastās populārās kategorijas, piemēram, "Kids", "Pets", "Assist" un "XL", taksometru automašīnas tajās nebūs pieejamas, un turpmāk šajās kategorijās par braucienu varēs norēķināties tikai ar "Bolt" aplikāciju.,

Līdz ar to "Bolt" aplikācijā Rīgā ir pieejamas 11 braucienu kategorijas – "Taxi", "Taxi Comfort", "Bolt" jeb standarta kategorija, "Economy", "Comfort", "Kids", "Pets", "Assist", "XL", "Premium" un "Tesla". Ierastajās braucienu kategorijās darbojas atšķirīgs tarifs, kas ir piemērots katras kategorijas specifikai.

"Bolt" kopbraukšanas pakalpojums šobrīd ir pieejams 8 Latvijas pilsētās – Rīgā, Daugavpilī, Jūrmalā, Ogrē, Valmierā, Jelgavā, Liepājā un Ventspilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!