Piana Vyshnia
Foto: Publicitātes foto

Monobāri pasaulē nav jaunums, parasti tajos fokuss ir uz vienu dzēriena tipu – tas ir veids, kā uzsvērt atpūtas vietas ekskluzivitāti. Taču bāra "Piana Vyshnia" ("Iereibušais ķirsis" – tulk.) veidotājiem izdevies monobāra koncepciju pārvērst par franšīzi, kas veiksmīgi attīstās dažādās valstīs.

Šo pieņēmumu lauž "Piana Vyshnia", kas spēj gūt panākumus ar vienu produktu.

Kā tas izdodas un kas ir uzņēmuma veiksmes pamatā, skaidro "Delfi Bizness".

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Nosaki "Delfi" auditorijas mīlētākos autorus "Delfi autoru balsojumā 2024"!Iepazīsties ar visiem autoriem un viņu saturu ŠEIT