Foto: LETA

Zemo cenu aviokompānija "Wizz Air" izveidojusi jaunu lidojumu programmu, piedāvājot abonēšanas pakalpojumu "All You can fly", kas piedāvā klientiem, samaksājot noteiktu summu, lidot neierobežotu skaitu, raksta "BBC".

Gada abonements maksā 499 eiro, bet vēlāk cena tiks paaugstināta līdz 599 eiro. Uzņēmums sola, ka tas iekļauj visus lidojumus, ko piedāvā aviokompānija Eiropā, Ziemeļāfrikā, Tuvajos Austrumos un Āzijā.

Vienlaikus abonementam ir savi nosacījumi, raksta "Euronews". Būtiskākais – biļeti varēs iegādāties 72 stundas jeb 3 dienas pirms vēlamā lidojuma, tas nozīmē, ka vieta lidmašīnā nav garantēta un abonements vairāk piemērots tā saucamajiem spontānajiem ceļotājiem un laicīgi ieplānot lidojumu īsti nebūs iespējams.

Papildus abonēšanas maksai katram abonementa īpašniekam būs jāmaksā atsevišķa papildu fiksēta maksa 9,99 eiro par katru lidojumu kā papildu maksa pirms ceļojuma.

Tāpat abonementā nav iekļauta bagāža, vietas izvēle vai iespēja paņemt līdzi somu salonā.

Ungārijas aviokompānija pēdējā laikā izpelnījusies pārmetumus par lidojumu kavēšanos un citām neērtībām klientiem. Šomēnes Ungārijas konkurences iestāde uzņēmumam piemēroja 770 000 eiro sodu par maldinošu komunikāciju un citiem pārkāpumiem pakalpojuma sniegšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!