Foto: LETA

Būvkompānija SIA "ReRe Būve" 2023. gadā strādāja ar 14,89 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 31% vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī 0,9 miljonu eiro peļņu pretēji zaudējumiem divus iepriekšējos gadus, liecina "Lursoft" Klientu portfeļa publiskotā informācija.

2023. gadā būvkompānija veikusi būvdarbus gan privātā, gan valsts un pašvaldību sektorā, realizējot būvniecības projektus patstāvīgi un kopā ar citām pilnsabiedrībām.

Pagājušajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 111 darbinieki, būvkompānijai samaksājot valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās 1,02 miljonus eiro un iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 0,45 miljonus eiro.

Šogad "ReRe Būve" turpina veikt būvniecības darbus Latvijas Universitātes Rakstu mājā, Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas būvē Hipokrāta ielā 2, Rīgā, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta depo būvniecību Priekulē, Dagdā, Ilūkstē un Iecavā, kā arī strādā pie "Rail Baltica" Rīgas dzelzceļa tilta, uzbēruma un Rīgas Centrālās pasažieru stacijas kompleksās apbūves būvprojekta izstrādes un būvdarbiem.

"Lursoft IT" dati rāda, ka "ReRe Būve"" reģistrēta 2014. gadā, uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir Ainārs Pauniņš un Didzis Putniņš.

2022. gadā uzņēmums strādāja ar 11,359 miljonu eiro apgrozījumu un 381,6 tūkstošu eiro zaudējumiem. "ReRe Būve" 8. augustā bija 779,3 tūkstošu eiro liels nodokļu parāds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!