Foto: Publicitātes foto

Vasaras izskaņā ar ballīti nosvinēta picēriju tīkla "Pica Lulū" 30 gadu jubileja.

Visas piektdienas, 30. augusta, garumā "Picfestivāls" Jaunās Teikas pagalmā apmeklētājus priecēja ar izklaides un labdarības programmu. Vakara noslēgumā uzstājās grupa "Dziļi violets".

Festivāla mazākie apmeklētāji izbaudīja piepūšamās atrakcijas, burbuļu šovu un "PicTatoo" darbnīcu, savukārt pieaugušie juta līdzi picu ēšanas sacensībām, kurās spraigā cīņā sacentās piecas komandas. Festivāla svinīgajā atklāšanā viesus pārsteidza pūtēju orķestris "Auseklītis", kuri bija aranžējuši dziesmu "Mīļā, mazā Lulū".

"Šodien ir izcila diena svinībām! Nav daudz uzņēmumu Latvijā, kuri var lepoties ar šādu pieredzi un gadu skaitli, prieks redzēt tik daudz smaidīgas sejas gan klientu, gan darbinieku vidū, lai to nosvinētu kopā. Varam būt lepni, ka uzņēmums vienmēr izceļas ar celmlauža statusu – pirmie ieviesām ēdienu piegādi Latvijā, pirmie sākām strādāt 24x7, pirmie ieviesām piegādes garantiju, un tā varētu turpināt vēl ilgi. Atskatoties uz pavadītajiem 30 gadiem, ar prieku gaidām nākamos! Pilnīgs Lulū!" " pauda uzņēmuma dibinātājs un saimnieks, pavārs Elmārs Tannis.

Visas dienas garumā "Picfestivālā" darbojās arī labdarības zona. Cilvēki izmantoja iespēju ziedot asinis Asinsdonoru busiņā, kā arī ziedot Bērnu slimnīcas pacientiem Drosmes kastei.

Vakara gaitā uz festivāla galvenās skatuves publiku iekustināja improvizācijas šovs "Četri brāļi" un atraktīvais vakara vadītājs Arvis Zēmanis, bet festivālu noslēdza grupa "Dziļi violets".

"Pica Lulū" tika dibināta 1993. gadā, bet pirmā picērija atklāta 1994. gadā – "Pica Lulū Valdemāri". Šobrīd uzņēmumā strādā ap 200 darbinieku. Picēriju tīkla "Pica Lulū" īpašnieks ir SIA "Later LTD", kas 2023. gadā strādāja ar 8,12 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,6% lielāks nekā gadu iepriekš. SIA "Later LTD" nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā samaksāja 1,1 miljonu eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!