Foto: Shutterstock

Saldēto, atvēsināto zivju, jūras velšu un saldēto pārtikas produktu apstrādes un vairumtirdzniecības uzņēmums SIA "Salas zivis" 2023. gadā apgrozījis 26,33 miljonus eiro, pēc nodokļu nomaksas gūstot 227,06 tūkstošu eiro peļņu, informē "Lursoft Klientu portfelis".

"Lursoft IT" dati rāda, ka gada laikā SIA "Salas zivis" apgrozījums samazinājies par 14,6%. Savā iesniegtajā vadības ziņojumā uzņēmums norādījis, ka vairāk nekā 60% no kopējā realizētā produkcijas apmēra pērn realizēts Latvijas tirgū.

SIA "Salas zivis" 2022. gadā iegādājās vairākas ražošanas iekārtas, kuras pilnībā darbību uzsāka tikai 2023. gadā. "Jaunās iekārtas dos iespēju būtiski palielināt fasēšanas procesa ātrumu, kas, savukārt, ļaus izpildīt aizvien lielākus mazumtirdzniecības veikalu tīklu pasūtījumus, kā arī samazināt roku darbu," skaidro SIA "Salas zivis".

Vadības ziņojumā norādīts, ka uzņēmums plāno uzsākt darbību Kazahstānas un Uzbekistānas tirgos. Tāpēc SIA "Salas zivis" plāno veikt izmaiņas uzņēmuma pārstrādes cehā un noliktavā, tostarp papildinot pārstrādes cehu ar papildu iekārtām un palielinot saldētavu – noliktavu platības.

SIA "Salas zivis" reģistrēta 1999. gadā un pieder Ivanam Borisenko, Jurijam Bezmeļņickim un Jevgēnijam Nagornovam. Aizvadītajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 112 darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!