Foto: Shutterstock

Somijas ātrās ēdināšanas tīkls "Hesburger" Igaunijā atvēris pavisam jaunu restorānu konceptu – kebabu restorānu "Döner HeseKebab®&Gyros", raksta "Delfi.ee".

Pirmais šī veida restorāns tiks atvērts Tallinā, tirdzniecības centrā "T1" 24. septembrī. Kopumā tā iekārtošanā ieguldīti 300 000 eiro.

"Jaunais kebabu restorānu koncepts Somijā jau kļuvis iecienīts pircēju vidū, tādēļ tas mūs mudināja ienākt arī Igaunijas tirgū," skaidro "Hesburger" starptautisko tirgu attīstības un mārketinga direktore Ieva Salmela. ""Hesburger" tirgojam kebabus un ar tiem saistītus produktus kopš 1980. gada un to popularitāte pieaug".

  • Jau ziņots, ka patērētāju vēlme ietaupīt, meklēt ko veselīgāku, kā arī street-food jeb ielu ēdiena kultūras attīstība aizvilinājusi daļu starptautisko ātrās ēdināšanas gigantu klientu pie citiem – lokālākiem un mazākiem – ēdinātājiem. Tas pasliktinājis globālo milžu pozīcijas un liek tiem meklēt jaunus veidus klientu piesaistīšanai. Plašāk par ātro ēdinātāju plāniem ārvalstīs un Latvijā: Lēts burgers un miljardi restorānu atjaunošanā. Ātrie ēdinātāji cenšas atgūt zaudētos klientus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!