Foto: Publicitātes attēli

Mājas un mēbeļu preču gigants "Ikea" turpina paplašināšanos un atvērs pirmo mazo veikalu Baltijas valstīs, informē uzņēmuma pārstāvji.

Jaunā koncepta klientu apkalpošanas vieta būs pirmā šāda vieta reģionā, un to atklās 2025. gada vasarā Pērnavā

"Ikea" mazumtirdzniecības vadītāja Baltijas valstīs Inga Filipova skaidro, ka "Ikea" mazie veikali nodrošina piekļuvi veikala produkcijai vietās, kur nav iespējams iekārtot pilna izmēra veikalu.

  • "Delfi Bizness" ciemojas uzņēmumā AS "Latvijas finieris", kas ar savu produkciju spējis iekarot daudzu pasaulē slavenu ražotāju uzticību – uzņēmumā izgatavotā produkcija tiek izmantota daudzās nozarēs, sākot no auto ražošanas līdz pat pasaules augstākajai celtnei "Burj Khalifa". Plašāk: "Latvijas finieris": šis ir koksnes renesanses periods

""Ikea" Pērnavā tūlītējai iegādei būs pieejamas 500 dažādas preces, bet viss "Ikea" klāsts būs pieejams interneta veikalā. Tajā būs iekārtota arī uzkodu zona. Pērnavā tiks nodrošināti arī visi tirgū pieejamie "Ikea" pakalpojumi.

  • "Delfi Bizness" turpina informēt par nekustamā īpašuma tirgus spēlētājiem, šoreiz pētot, kas sākotnēji ieguldījis tirdzniecības centru industrijā un kas šobrīd ir kļuvuši par lielāko iepirkšanās centru īpašniekiem. Plašāk: Kam pieder Rīga?

Pirmais "Ikea" mazais veikals Baltijas valstīs būs aptuveni 1500 m2 liels un atradīsies jau gatavās telpās kopā ar citiem nomniekiem. Lielākā daļa platības būs atvēlēta ekspozīciju zālei ar mājokļa labiekārtošanas paraugiem, piemēram, telpu iekārtojumiem, kuros būs redzami reālistiski interjera risinājumi. Būs arī klientu apkalpošanas zona – tur varēs saņemt pasūtījumus, apmainīt preces vai atdot tās atpakaļ. Āra teritorijā būs apskatāms sezonālais piedāvājums, piemēram, āra mēbeles.

"Ikea" Pērnavā būs trešā klientu apkalpošanas vieta Igaunijā un devītā – Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!