Foto: Publicitātes foto

Lotes (vārds mainīts) ierastais brauciens pārvadātāja "Latvijas sabiedriskais autobuss" apkalpotajā maršrutā no Kuldīgas uz Pelčiem 11. septembrī beidzās, apmainoties ar rupjībām ar šoferi un iegūstot zilumus uz rokas. Sieviete uzskata, ka šoferis todien braucis agresīvi, par ko viņam arī aizrādījusi. Pārvadātājs šofera agresīvo braukšanas stilu tiešā veidā īsti neatzīst, bet nenoliedz, ka uzņēmuma darbinieka komunikācijas veids nebija pieņemams.

Lote maršrutā Kuldīga–Pelči brauc regulāri. Vasarā, kad netiek pārvadāti skolēni, viņa nereti ir vienīgā pasažiere. Savukārt skolas laikā autobusi šajā maršrutā bieži mēdz būt pilni, pat pārpildīti – daļai pasažieru jāstāv kājās. Tā tas bijis arī reisā 11. septembrī.

Kā "Delfi Bizness" stāsta Lote, todien licies, ka šoferis brauc ļoti agresīvi. "Latvijas sabiedriskais autobuss", izmantojot "Google Maps", gan secinājis, ka konkrētajā maršrutā ir līdzens asfalta segums, taču vietām ar nelīdzeniem, lieliem ielāpiem. Attiecīgi autobusa vadītājs samazināja ātrumu nelīdzenajos ceļa posmos, kas redzams arī pēc GPS datiem, uzsver uzņēmumā. Vadītājs esot braucis ar ātrumu 69 km/h vietās, kur atļauts braukt ar 90 km/h, apgalvo pārvadātājs.

Tomēr Lote norāda, ka agresīvā braukšana nav izpaudusies kā ātruma pārsniegšana, bet citos veidos. "Viņš pirms vairākām

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!