Foto: Shutterstock

Sākot no nākamā gada zemo cenu aviokompānija "Wizz Air" sāks piedāvāt jaunu lidojumu no Londonas līdz Saūda Arābijas pilsētai Džidai, kas būs ilgākais šīs kompānijas piedāvātais lidojums, taču uzņēmuma vadītājs norādījis, lai pasažieri šajā septiņu stundu lidojumā necer saņemt ērtības bez maksas, raksta "Bloomberg".

Pretstatā daudzām citām aviokompānijām, kas piedāvā dažādus bezmaksas papildu labumus garajos lidojumos, sākot ar ūdeni līdz pat uzkodām vai iespējai paņemt līdzi rokas bagāžu, "Wizz Air" vadītājs Jožefs Varādi paziņojis, ka nekas tāds netiks piedāvāts.

"Ja jūs vēlaties izklaides, jums pašiem tās būs jānodrošina," viņš uzsvēris. "Tie nebūsim mēs, kas tās radīs."

Tāpat aptuveni 240 pasažieriem nāksies dalīt vien trīs tualetes, raksta "Bloomberg".

Klienti var ņemt līdzi savus pledus un viņiem par maksu būs pieejams ēdiens, dzēriens, sēdvietas ar papildu vietu kājām un bagāžai.

Jauno piedāvājumu aviokompānija atklājusi, iepazīstinot ar "Airbus A321 XLR" modeļa lidmašīnu, kas var veikt līdz pat astoņu stundu ilgu lidojumu. Uzņēmums plāno ar šo modeļu palīdzību paplašināties Tuvajos Austrumos un Āzijā.

Lidojuma cena ir aptuveni 178,5 dolāri uz vienu pusi. Lidojumā tiks piedāvātas bagetes par 8 eiro, risotto par 5 eiro vai tomātu zupa par 4 eiro, "atšķirībā no maltītēm uz paplātēm, piederumiem un salvetēm, kuras tiek pasniegtas konkurentu lidojumos. "Wizz Air" lētie lidojumi palīdzēs demokratizēt gaisa satiksmi un ļaus izvēlēties pasažieriem savas prioritātes," uzsvēris Varadi.

"Ja jūs lidojat ar tradicionālajām kompānijām, kas pasniedz kafiju bez maksas, tas visdrīzāk ir dārgākais kapučino, kādu savā dzīvē esat nopircis. Mēs tā nevēlamies darīt," viņš sacījis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!