Foto: Publicitātes foto

AS "Virši-A", kas darbojas ar zīmolu "Virši", atklājusi jaunu uzpildes staciju Berģos (Brīvības gatve 481, Garkalnes pag., Ropažu nov.). Investējot stacijas izveidē 2,8 miljonus eiro, uzņēmums labiekārtojis 6 345 m2 plašu teritoriju un pie sevis vilinās tos, kuri dodas uz Rīgu no Siguldas puses.

"Virši Berģi" ir pilna servisa stacija ar teju 200 m2 plašu veikalu, atpūtas zonu apmeklētājiem, kā arī stāvvietu, kur var novietot 18 vieglās un 20 kravas automašīnas.

"Uzņēmums šogad veic būtiskas investīcijas tirdzniecības tīkla paplašināšanā. Berģu stacija šogad ir jau astotā atvērtā jaunā tirdzniecības vieta. Veicam darbus vēl divu jaunu staciju būvniecībai Rīgā un Pierīgā, kuru atvēršanu plānojam novembrī," stāsta Jānis Vība, "Virši" valdes priekšsēdētājs.

Jaunā stacija ir 80. degvielas uzpildes stacija "Viršu" tīklā un būs atvērta visu diennakti. Tā piedāvās automātiskās degvielas uzpildes iespējas ar populārākajiem degvielas veidiem (95. un 98. markas benzīns, dīzeļdegviela, Adblue, LPG), izlejamo logu mazgāšanas šķidrumu un elektroauto uzlādi.

Stacijā pieejams viens 160 kW CCS spraudnis un 40 kW CCS vai CHAdeMO spraudnis, nodrošinot iespēju uzlādēt divus elektroauto vienlaicīgi. Kopējā uzlādes jauda ir 200 kW, bet vienam auto vienlaicīgi pieejama jauda līdz 160 kW.

Uz veikala jumta ir uzstādīti saules paneļi, kas pārvērš saules enerģiju elektroenerģijā, nodrošinot stacijas vajadzībām nepieciešamo enerģiju.

Kopš 2021. gada 11. novembra AS "Virši-A" akcijas ir iekļautas "Nasdaq Riga" biržas alternatīvajā tirgū "First North".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!