Foto: Publicitātes foto

Ādažu pagasta Eimuros atklāta uzņēmuma "Primekss" jaunā betona piedevu ražotne. Tās izveidē ir ieguldīti 1,5 miljoni eiro, liecina uzņēmuma sniegtā informācija.

"Primekss" īpašnieks un ģenerāldirektors Jānis Ošlejs stāsta: "Ražošanas procesa izveides ceļš ilga divus gadus. Taču tehnoloģijas, kas slēpjas aiz tā, izstrāde prasīja vairāk nekā astoņus gadus. Mēs sadarbojāmies ar zinātniekiem un partneriem no Dānijas, Francijas, Indijas, Vācijas un citām valstīm."

Biznesa dati:

SIA "Primekss"

Reģistrācijas datums: 14.02.1997.

Apgrozījums (2023. gadā): 45 033 770 eiro

Peļņa pēc nodokļiem (2023. gadā): 3 346 493 eiro

Valde: Jānis Ošlejs, Jānis Bokums, Agnese Maskalāne

Īpašnieks: SIA "Primekss Group"

Patiesais labuma guvējs: Jānis Ošlejs

Avots: "Lursoft"

Ūdensnecaurlaidīgā betona piedeva ir augstas kvalitātes materiāls, kas piedāvā ilgtspējīgu aizsardzību pret mitrumu un ūdens iekļūšanu, nodrošinot hermētiskumu un paaugstinātu izturību. Šis risinājums ir piemērots rūpniecisko ēku, kā arī infrastruktūras objektu būvniecībai, kur īpaša nozīme ir ūdensnecaurlaidībai.

Ilggadējas izpētes rezultātā "Primekss" ir izstrādājis un patentējis ūdensnecaurlaidīgu piedevu un pašatjaunojoša betona tehnoloģiju, kas atspoguļo uzņēmuma apņemšanos nodrošināt pilna cikla atbildību visos projekta īstenošanas posmos.

"Primekss", dibināts 1997. gadā, ir viens no lielākajiem eksportētājiem Latvijā, un uzņēmuma prognozētais apgrozījums 2024. gadā pārsniegs 110 miljonus eiro. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 500 darbinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!