Foto: LETA

Reģistrētas izmaiņas būvniecības uzņēmuma SIA "Skonto Plan Ltd" valdes sastāvā, liecina "Lursoft" Klientu portfeļa publiskotā informācija.

Līdzšinējam valdes priekšsēdētājam Andreasam Bahmanam noteikts pilnvaru termiņš līdz šā gada 31. oktobrim, savukārt par uzņēmuma valdes locekli no 21. oktobra iecelts Ģirts Zīle. Dati rāda, ka viņš savulaik ieņēmis amatus SIA "Lightspace Holding" un SIA "VIZI Auto", savukārt pērn dibinājis SIA "Skire", kas nodarbojas ar citām finanšu pakalpojumus papildinošām darbībām.

Šā gada augustā ierosināts SIA "Skonto Plan Ltd" tiesiskās aizsardzības process, par tā uzraugošo personu ieceļot Jāni Cīruli. Šā gada 17. oktobrī SIA "Skonto Plan Ltd" bija uzkrāts 783,48 tūkstošu eiro liels nodokļu parāds. Pērn kopumā uzņēmums nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā samaksājis 3,07 miljonus eiro.

"Lursoft IT" dati rāda, ka 1992. gadā reģistrētā SIA "Skonto Plan Ltd" patiesais labuma guvējs ir Rihards Rāvis. Aizvadītajā gadā uzņēmumā strādāja 399 darbinieki.

"Skonto Plan Ltd" 2022. gadā strādāja ar 36,996 miljonu eiro apgrozījumu, bet uzņēmuma zaudējumi bija 10,106 miljoni eiro. Uzņēmuma finanšu dati par 2023. gadu vēl nav publicēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!