jogurts
Foto: stock.xchng
Pērn nogalē pārtraukta jogurta "Jogijs" ražošana, un nav zināms, kad tā tiks atjaunota, ceturtdien raksta biznesa laikraksts "Dienas Bizness" (DB).

Ar "Gosupu" ražotni saistītais Jānis Dinevičs DB pastāstīja, ka tam ir vairāki iemesli, taču galvenais – straujais energoresursu cenu kāpums, kas ietekmējis ražošanas izmaksas. Uzņēmējs arī sacīja, ka šobrīd nav iespējams ražot produktus, neceļot tiem cenu, taču lielveikali nevēlas iepirkt preci par augstāku cenu, un tas arī bijis viens no iemesliem ražošanas pārtraukšanai.

Šobrīd ražotnē notiek procesa pārkārtošana, taču Dinevičs nevēlējās detalizēti komentēt, kas tiek pārkārtots. Viņš arī nevarēja pateikt, kad jogurta ražošana tiks atsākta, piebilstot, ka "tas ir sievas un dēla bizness".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!