Šobrīd uzņēmums tirdzniecībā laidis vienu alus šķirni - „Miķeļa alu". Tas ir dabīgs alus, ko gatavo, izmantojot klasisko vārīšanas metodi - ar vaļēju raudzēšanu un trīs nedēļu izturēšanu. Šo garšas ziņā piesātināto, veldzējošo un putojošo miestiņu vienu dienu vāra, septiņas raudzē un trīs nedēļas nostādina. „Miķeļa alus" gatavošanā neizmanto filtrēšanu un pasterizēšanu.
„Miķeļa alus" recepti izstrādājis pieredzes bagātais aldaris Jānis Valdmanis.
„Miķeļa alus darītava" atrodas Ozolnieku novadā, Ozolniekos, kas ir arī Miķeļa Rēdliha dzīvesvieta.
Šobrīd „Miķeļa alus" ir baudāms bāros un kafejnīcās Latvijā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit