Degvīna filtrācijas procesā izmantotais Baltijas dzintars iepriekš tiek attīrīts, izmantojot Latvijas zinātnieces, inženierzinātņu doktores Ingas Ļašenko patentēto dzintara attīrīšanas metodi, stāsta LB Komunikācijas vadītāja Dana Hasana.
Kā atklāj uzņēmuma stipro alkoholisko dzērienu galvenā tehnoloģe Aija Zablocka, sākotnēji, sadarbojoties ar Latvijas zinātniekiem un kādu Krievijas filtru izgatavošanas uzņēmumu, tika izstrādāti vairāku tipu filtri, pielietojot dažādas dzintara frakcijas - gan granulas, gan sīki samaltu dzintaru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit