Jaunā majonēzes stāvpaku ražošanas līnija "Spilvā" - 4
Foto: Publicitātes foto

Uzņēmumā "Spilva" darbu sākusi jauna ražošanas līnija, kā rezultātā par 13% palielināta majonēzes ražošanas jauda un ieviests jauns iepakojums - stāvpakas, informē "Spilvas" sabiedrisko attiecību konsultants Andris Zeļenkovs.

Projekta kopējās investīcijas ir 761,3 tūkstoši eiro, tostarp Eiropas Savienības struktūrfondu līdzfinansējuma daļa veido 339,2 tūkstošus eiro.

Pēc Zeļenkova teiktā, pastiprinātas izturības hermētiskais iepakojums nodrošina produkta aizsardzību pret saules staru un gaisa ietekmi, uzlabojot produkta uzglabāšanu un saglabājot kvalitātes īpašības ilgākā laika posmā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!