Pirmie "Kentucky Fried Chicken" (KFC) produkcijas baudītgribētāji pie ātro uzkodu restorāna durvīm pulcējušies jau divas stundas pirms atklāšanas, bet rindā aiz durvīm arī pēc durvju atvēršanas vēl gaida vairāk nekā simts cilvēku. 'Delfi TV' žurnāliste Maija Kuzņecova devās noskaidrot, vai stundām ilgā stāvēšana rindā attaisnojas.

Piektdien Vecrīgā oficiāli atklāta pirmā ASV ātrās ēdināšanas tīkla KFC ēstuve Latvijā.

Pirmais apmeklētājs rindā sācis stāvēt jau pulksten , jo pirmajiem rindā stāvētājiem solīts mīklā cepto vistiņu komplekts par brīvu. Jāpiebilst, ka restorāns durvis vēra pulksten 12.

Ēstuve izvietota divos stāvos 300 kvadrātmetru platībā, to pārvalda Lietuvas uzņēmuma "Cibus Restaurants" filiāle Latvijā, kas reģistrēta šī gada 25. jūnijā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!