"Mums ir ļoti uzplaukušas zemnieku saimniecības, vietējie ražotāji, par ko es ļoti priecājos. Mēs, piemēram, mēģinām tagad izcelt dažādu sieru ražotājus, kas uzņem tūristus kā apmeklētājus. Ir ļoti daudz, kādi 50–60 uzņēmēji. Tādu produktu grupu, ko mēs varētu izcelt, ir vesela rinda – žāvētās zivis, žāvētā gaļa, dārzeņi un ogas. Tās saimniecības ir tiešām ļoti nākušas klāt, un par to man ir milzīgs gandarījums, tas mums ļoti daiļo tūrisma piedāvājumu," teica Ziemele.
Viņa piebilda, ka zemnieku saimniecībām bieži vasara ir brīvāka, jo ražas laiks ir rudenī, līdz ar to vasarā viņi mierīgi var atļaut tūristiem apmeklēt saimniecību.
"Lauku ceļotājs" ir profesionāla lauku tūrisma asociācija, kas dibināta 1993. gadā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit