"Forevers" ražotne - 2
Foto: Publicitātes attēli
Pašmāju gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers" 2018. gada sākumā plāno sākt jaunas ražotnes būvniecību, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma Mārketinga nodaļas vadītāja Ilona Bukša.

Līdz ar jauno ražotni uzņēmuma ražošanas jaudu iecerēts kāpināt par 50%. Paredzēts, ka jaunās ražotnes izveidē uzņēmums investēs 22 miljonus eiro.

"Šis ir stratēģiski izsvērts lēmums, ar kuru "Forevers" vēlas stiprināt savas tirgus pozīcijas un nodrošināt, ka Latvijā ražoto gaļas izstrādājumu īpatsvars vietējā tirgus piedāvājumā dominē. Pašreizējās ražošanas telpas 8250 kvadrātmetru platībā mūsu attīstību ierobežo, tāpēc strādājam pie jaunās ražotnes projekta. Tajā ražošanas telpas sasniegs 14 000 kvadrātmetru, ļaujot ražošanas apjomus kāpināt par 50%," skaidro "Forevers" valdes loceklis Andrejs Ždans.

Jaunā ražotne tiks būvēta esošās "Forevers" rūpnīcas Rīgā, Granīta ielā, teritorijā, savienojot abas ēkas. Ražotnes projektu izstrādāja Austrijas kompānija "ATP", bet ražotnes ģenerālplānu izstrādājusi Vācijas kompānija "Foodfab", kas arī ietilpst "ATP" holdingā.

Vienlaikus uzņēmums arī maina vizuālo identitāti, akcentējot pārstāvēto nozari un to, ka ir 100% Latvijas uzņēmums.

"Forevers" ir viens no lielākajiem gaļas ražotājiem Latvijā, kas tirgū strādā jau vairāk nekā 20 gadus. Uzņēmuma ražotnē, ievērojot Eiropas Savienības ražošanas standartus, katru dienu tiek saražotas vairāk nekā 30 tonnas gaļas produkcijas. "Forevers" tirdzniecības tīklā pašlaik ir 81 veikals visā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!