Delfi foto misc. - 66544
Foto: Publicitātes attēli
Degvīna zīmols "Moskovskaya Vodka" tirgū laiž krievu virtuves tradīcijās veidotus četrus degvīna uzlējumus ar mārrutku un medus, marinētu gurķīšu un diļļu, ingvera un laima, kā arī ar dzērveņu un laima garšām.

"Moskovskaya ir viens no senākajiem krievu degvīna zīmoliem pasaulē, tomēr tas nenozīmē, ka tas nevar mainīties līdzi laikam. Tirgus mainās, patērētāju paradumi un vēlmes mainās. Dažiem šis būs pārsteidzošs jaunums, dažiem – jau sen gaidīts dzēriens," portālam "Delfi" sacīja "Moskovskaya Vodka" globālais zīmola direktors Renatas Alekna.

Uzņēmuma "Latvijas balzams" vecmeistars un "Moskovskaya Infusion" receptūru meistars Jānis Mažis iedvesmojies no tā, kā degvīns tika baudīts tā izcelsmes valstī Krievijā. Degvīns ar mārrutkiem jau izsenis bijis iecienīts veids, kā baudīt šo stipro dzērienu. Savukārt dzērveņu morss, iespējams, esot pati populārākā piedeva jeb kompliments degvīnam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!