Uzņēmums dibināts 1992. gadā un piedzīvojis paaudžu nomaiņu – nu uzņēmumā jau gadu saimnieko trešā ģimenes paaudze. Nesen uzņēmums ir piedzīvojis rebrendingu un, kā atzīst Brediks, sākts domāt arī par jaunās paaudzes piesaistīšanu uzņēmuma produkcijai. "Cilvēkiem sāk patikt viss veselīgais, tāpēc uz iepakojuma izceļam labās uzturvielas, vitamīnus un fermentācijas procesu," viņš paskaidro.
Uzņēmums koncentrējas galvenokārt uz skābētiem jeb fermentētiem dārzeņiem – skābēti kāposti, skābēti sarkanie kāposti, kā arī dažādi Pasaules garšu salāti, tvaicētas bietes un vārīti pākšaugi. Uzņēmums ir viens no Baltijā lielākajiem dārzeņu pārstrādātājiem un Brediks atzīst, ka konkurence aug ar katru gadu: "Daudzi zemnieki ir sapratuši, ka paļauties uz laikapstākļiem ir ļoti sarežģīti, tāpēc sāk pārkvalificēties uz pārstrādi, jo tur var panākt lielāku pievienoto vērtību izaudzētajam produktam".