Saldējuma ražotājs "Food Union" ir radījis desmit jaunus saldējuma veidus, investējot kopumā 200 tūkstošus eiro produktu izstrādē un divus miljonus eiro jaunās ražošanas līnijās. Sekojot pasaules tendencēm, jaunie saldējuma veidi izstrādāti un ražoti Latvijā primāri pašmāju tirgum, taču daļa jaunumu priecēs saldējuma fanus arī Lietuvā, Igaunijā un Norvēģijā un Dānijā, portālu "Delfi" informēja kompānijas pārstāvji.
Saldējumam "Pols" šajā sezonā seši jaunumi. No tiem trīs turpina "Pols" klasiskā krējuma saldējuma uz kociņa tradīciju tikai ar vairākām augļu garšām un glazūrām – upeņu, aveņu vai citronu. "Pols" krējuma saldējums šogad radīts kvadrātveida batoniņa formā ar biezu piena šokolādes kārtu un apaļā formā starp diviem kraukšķīgiem cepumiem ar šokolādes gabaliņiem. Tāpat radīts arī "Pols" cukurvates saldējums dzeltenā krāsā lielā kraukšķīgas vafeles konusā.
Saldējuma "Ekselence" piekritējiem radīts "latte macchiato" saldējums ar kafijas garšu uz kociņa krēmīgas šokolādes glazūrā.