Iepazīšanās ar ražošanu sākas ar šokolādes galveno sastāvdaļu demonstrēšanu: fabrikas viesi redzēs, kā tiek maltas kakao pupiņas un kādā veidā no rīvēta kakao iegūst sviestu. Pēc tam ekskursija turpināsies ražošanas cehos. Ekskursijas dalībnieki uzzinās, kā strādā jaunākās iekārtas, un pārliecināties, cik liela nozīme šokolādes ražošanā ir tīrība. Visas tvertnes ir aprīkotas ar īpašiem filtriem, kuri novērš jebkuru, pat vissmalkāko cukura un kakao pulvera daļiņu nokļūšanu gaisā. Pēc sastāvdaļu glabāšanas telpu apskates ekskursanti redzēs īpašo staciju, kurā cukurs, piens, kakao pulveris un kakao sviests tiek samaisīts noteiktās proporcijās, lai dažu stundu laikā pārtaptu šokolādē.
Konditorejas fabrikas "Pobeda Confectionery" līdzīpašnieks un ģenerāldirektors Andrejs Muravjovs teic, ka šokolādes ražošana, neskatoties uz augstajām tehnoloģijām un modernajām tendencēm, ir saglabājusi unikalitāti un pat zināmas burvestības. Ventspils rūpnīcā darbojas pasaulē vismodernākā šokolādes ražošanas līnija, kas ļauj strādāt labā līmenī un ievērot visas drošības prasības.