Šogad Latvijā ražoto piena produktu konkurss notika šādās kategorijās: "Vājpiena biezpiens ar tauku saturu līdz 0,5%", "2019./2020. gada jaunais piena produkts" un "2019./2020. gada jaunā piena produkta iepakojums".
Biezpiena ar tauku saturu līdz 0,5% kategorijā godalgotā 1. vieta un "Riga Food 2020" zelta medaļa tika piešķirta PKS "Straupe" ražotajam vājpiena biezpienam ar tauku saturu līdz 0,5% (meistare Gunta Tetere); 2. vieta piešķirta "Food Union" (AS "Valmieras piens") ražotajam vājpiena biezpienam "Valmiera" ar tauku saturu līdz 0,5% (meistare Aina Birnbauma); 3. vietu ieguva AS "Limbažu siers" ražotais vājpiena biezpiens ar tauku saturu līdz 0,5% (meistare Dace Rostoka).
Valmieras piensLatvijas Lauksaimniecības universitāteRimiMaximaZemkopības ministrijaRīgas Stradiņa universitāteLolita NeimanePiena produktiFood Union
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit