Ādažu krāsainie čipsi
Foto: Publicitātes foto
"Ādažu Čipsi" trešo sezonu ražo krāsainos čipsus, kas gatavoti no Latvijā audzētiem kartupeļiem dabīgi zilā un sarkanā krāsā. Tā kā krāsaino kartupeļu audzēšana ir komplicēts process, jaunais produkts katru gadu ir pieejams tirgū uz noteiktu laiku.

Kopumā šogad, lai saražotu sarkano un zilo kartupeļu čipsus, pārstrādātas 160 tonnas krāsaino kartupeļu, informē uzņēmumā.

2020. gadā plānots saražot 26 tonnas krāsaino kartupeļu čipsu, kas būs pieejami tirdzniecībā līdz 2021. gada februārim. Arī 2021. gadā plānots pārstrādāt šo šķirņu kartupeļus un piedāvāt šādu produktu tirgū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!