Par spīti Covid-19 nestajiem izaicinājumiem, "Forevers" turpina stiprināt savas pozīcijas specializēto gaļas veikalu segmentā; pieprasījums pēc daudzveidīga gaļas sortimenta saglabājas nemainīgi augsts. Šogad uzņēmums strādā pie straujas veikalu ķēdes paplašināšanas, atzīstot, ka pandēmija stimulējusi kāpināt darbības efektivitāti, ieviešot "777" principu. Tas paredz, ka gan ražošana un loģistika, gan arī tirdzniecība tiek nodrošināta septiņas dienas nedēļā.
"Strādājot septiņas dienas nedēļā, esam kāpinājuši "Forevers" ražošanas kapacitāti, pārsniedzot 60 tonnu saražotās produkcijas dienā. Ar šādu jaudu spējam nodrošināt savu klātbūtni arī attālos Latvijas reģionos, kur līdz šim mūsu pārstāvniecība nav vai ir nepietiekama faktiskajam pieprasījumam. Izvērsta produkcijas realizācija ļauj pielāgoties tirgus vajadzībām un reaģēt kā uz pircēju pieprasījumu, tā arī atsauksmēm. Pircējiem viegli sasniedzams "piemājas" veikalu formāts nodrošina svaigu, daudzveidīgu un par ražotāja cenām pieejamu produkciju, kā arī vēl kvalitatīvāku atgriezenisko saiti ar patērētāju, kurš mums uzticas," ir pārliecināts "Forevers" vadītājs un vienīgais īpašnieks Andrejs Ždans.