Uzņēmums nodrošina liellopa gaļu, cūkas gaļu un jēra gaļu. "Divi Naži" paši veic gaļas sadali un ražo arī dažādus pusfabrikātus.
"Nepilnu gadu mums ir pašiem savs ganāmpulks Rucavā, kur pēc mūsu norādījumiem un prasībām tiek audzēti Šarolē šķirnes liellopi. Pārējo produkciju iegādājamies no vietējām saimniecībām Latvijā. Mēs sadarbojamies ar saimniecībām, kuras ieklausās mūsu prasībās par dzīvnieku audzēšanu un kuras kā prioritāti izvirza produkta kvalitāti," stāsta uzņēmuma "Divi Naži" līdzīpašnieks Elviss Sproģis.
"Pasūtot produkciju internetveikalā, izvēlētie produkti tiks iepakoti vakuumā, pēc tam tos ievietos aukstuma kastē, kurā papildus tiks pievienoti aukstuma elementi. Būtībā šāds biznesa attīstības solis ir veiksmīgi pārņemta ārvalstu prakse, jo daudzviet pasaulē šāds pakalpojums jau tiek sniegts," ar biznesa attīstības ieceri iepazīstina Sproģis.
Šāds solis pieņemts, reaģējot uz arvien pieaugošo pieprasījumu no klientiem ārpus Liepājas teritorijas. "Lēmums par internetveikala izveidi ir pārdomāts, ilgi lolots, un šobrīd ir piemērotākais brīdis, lai ideja kļūtu par realitāti. Mēs strādājam, lai "Divu Nažu" produkcija kļūtu vēl plašāk pieejama," papildina šefpavārs un uzņēmuma līdzīpašnieks Dāvis Veilands.
Par aukstuma iepakojumu klientiem nevajadzēs papildus maksāt, jārēķinās tikai ar piegādes izmaksām.
"Divi Naži" ir Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Liepājas biznesa inkubatora komersants.
"Divi Naži" idejas autori un īpašnieki ir šefpavārs Dāvis Veilands un pavārs/miesnieks Elviss Sproģis. Uzņēmums pastāv kopš 2019. gada nogales.