Zivju pārstrādes uzņēmumā "Karavela", kas ražo arī labi pazīstamos zīmola "Kaija" konservus, rīti ir īpaši darbīgi – gaisā vējo kūpinātu zivju smarža, ir daudz cilvēku. Turpu šurpu šaudās ar kastēm piekrauti autoiekrāvēji, vairāki desmiti roku veiklām kustībām pie konveijera lentes liek zivtiņas konservu kārbās un piepildītās kārbas pēc tam kārto paletēs.
Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.
Lūdzu, uzgaidi!
Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...
Loading...
Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit