Foto: Publicitātes foto

7. maijā pēc četru gadu rekonstrukcijas apmeklētājiem durvis vērs Āgenskalna tirgus vēsturiskais paviljons, informē tirgus pārstāvji.

Āgenskalna tirgus piedāvā pārtiku, amatniecības izstrādājumus, ziedus, stādus un citas preces. Atjaunotā paviljona pirmajā stāvā tirgosies līdz pat 70 zemnieku un mājražotāju, kas pārstāvēs visas pārtikas grupas, priekšroku dodot vietējiem produktiem. Āgenskalna tirgū varēs sastapt labi zināmus un pavisam jaunus ražotājus – pirmo reizi Pārdaugavā varēs apmeklēt "Valmiermuižas alus vēstniecību", piena produktus piedāvās iemīļotais "Straupes piens", svaigu maizi varēs iegādāties ceptuvēs "Lāči" un "Grauda spēks", apmeklētājus priecēs īpaši plašs zivju un gaļas produktu klāsts no mazajiem ražotājiem.

Savukārt otrajā stāvā varēs ieturēt maltīti un baudīt dzērienus tirgus gaisotnē. Te atradīsies arī bārs "Vest", kafijas grauzdētāji "Kalve Coffee" un "Vīnkalnu" picērija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!