"Uzskatu, ka visi darbi vienmēr ir jādara no sirds – tad tie tiek sadzirdēti, izskan plašāk un tālāk. Šis ir arī jaunās vietas motīvs – tā ir labo garšu un sajūtu oāze, kur dzimst emocijas. Esam sirsnīgi, patiesi un vienkārši cilvēki, kas, liekot lietā savu lielo profesionālo pieredzi, ar prieku un gandarījumu rada svētku sajūtu cilvēkiem ikdienā un īpašos brīžos," stāsta restorāna "Hercogs Garden Taste Lab" saimniece Iveta Tālberga, kura tajā saimnieko kopā ar vīru Alvi Tālbergu.
"Restorāns lepojas ar dzīvo augu sienu 45 m2 platībā. Telpaugi un pat koki restorānā nojauc robežas starp iekštelpu un ārtelpu" norāda Tālbergu ģimene.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit