Foto: Privātais arhīvs

Noslēdzoties līdzšinējā "Civinity" Latvija izpilddirektora Andrius Bakštonas līguma termiņam, par nekustamo īpašumu apsaimniekošanas un pārvaldīšanas uzņēmuma vadītāju iecelts Edvinas Paulauskas, portālu "Delfi" informēja "Civinity Latvia" pārstāve Dagnija Dižbite-Svarinska.

"Uzņēmuma izaicinājumi, dinamiskais temps un ambiciozie mērķi mani vienmēr ļoti motivēja, taču manā personīgajā dzīvē šobrīd ir citas prioritātes," skaidroja Bakštonas, kurš pēc sadarbības līguma noslēguma, nolēmis atgriezties Lietuvā.

Līdzšinējais izpilddirektors jauno vadītāju Paulauskas raksturo kā pieredzējušu nozares ekspertu, kurš nodrošinās Latvijas uzņēmumu turpmāku attīstību.

"Mūsu mērķis ir radīt vērtību pilsētai un tās iedzīvotājiem," teicis jaunais uzņēmuma izpilddirektors un "Civinity AB" valdes loceklis, uzsverot, ka turpinās jau iesāktos darbus un darbosies ar komandu, kuru ir izveidojis viņa priekštecis Bakštonas.

Paulauskas "Civinity" komandai pievienojies 2021. gada maijā. Iepriekšējā darba pieredze viņam ir saistīta ar vadošo amatu "Civinity Group", kā arī dažādiem amatiem vairāku uzņēmumu valdēs.

"Civinity" ir viena no lielākajām ēku uzturēšanas un inženiertehnisko risinājumu grupām Baltijā.

"Civinity" grupa Latvijā pārvalda namu apsaimniekošanas, administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumus Rīgā un Jūrmalā, kurā ietilpst "Civinity mājas", SIA "CS apkope" SIA "Viens rēķins", SIA "ALG Cleaning", SIA "VBS serviss", SIA "Pilsētas lifti" SIA "CS Komercserviss", SIA "Civinity mājas Jūrmala" un SIA "Labo namu aģentūra".

"Civinity" komanda apvieno 1500 darbiniekus Latvijā, Lietuvā un Lielbritānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!