Foto: Publicitātes foto

Nekustamo īpašumu pārvaldīšanas un apsaimniekošanas uzņēmumu grupa "Civinity", turpinot zīmola reorganizācijas procesu, veic grupas uzņēmumu SIA "Home Master", SIA "Labo namu aģentūra" un SIA "VBS Serviss" reorganizāciju. Turpmāk SIA "Home Master" strādās ar nosaukumu SIA "Civinity Mājas Jūrmala", savukārt SIA "Labo namu aģentūra" un SIA "VBS Serviss" turpmāk strādās ar nosaukumu AS "Civinity Mājas".

Uzņēmumu grupas "Civinity" zīmola maiņa tika uzsākta pagājušajā gadā, un šobrīd jau lielākā daļa uzņēmumu darbojas ar vienotiem zīmoliem "Civinity Mājas", "Civinity Solutions" un "Civinity Engineering".

Reorganizācija tiek veikta, lai skaidrāk iezīmētu grupas uzņēmumu sniegto pakalpojumu virzienus un radītu saprotamāku struktūru gan klientiem, gan sadarbības partneriem, gan darbiniekiem. Dzīvojamo ēku administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumi darbojas ar zīmolu "Civinity Mājas", un uzņēmumi, kas nodrošina komerciālo un sabiedrisko ēku uzturēšanas pakalpojumus, saglabās jau 2020. gadā mainīto zīmolu "Civinity Solutions". Savukārt grupas inženiertehnisko sistēmu projektēšanas un celtniecības uzņēmums "Dizaja" turpmāk tiks saukts par "Civinity Engineering". Lietuvā dzīvojamo ēku administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumi ir atpazīstami ar zīmolu "Civinity Namai", un Lielbritānijā bāzētā uzņēmuma nosaukums ir "Civinity Engineering UK".

"Civinity" grupa 2021. gadā guva ieņēmumus 48,629 miljonu eiro apmērā. Konsolidētā peļņa pirms nodokļu nomaksas 2021. gadā bija 1,726 miljoni eiro, kas ir par 44 000 eiro vairāk, salīdzinot ar iepriekšējo pārskata periodu.

"Civinity" grupa, kas dibināta 2005. gadā, 17 gadu laikā ir apvienojusi vairāk nekā 30 uzņēmumus, kas nodrošina dzīvojamo ēku administrēšanu un uzturēšanu, komerciālo ēku uzturēšanu un inženiertehniskos risinājumus. Pēc jaunu uzņēmumu iegādes lielākā daļa uzņēmumu saglabāja iepriekšējos nosaukumus. Īstenojot jauno "Civinity" grupas zīmola stratēģiju, grupas uzņēmumi Latvijā, Lietuvā un Lielbritānijā mainīja uzņēmumu nosaukumus un zīmolus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!