Foto: Publicitātes foto

Pilna servisa apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Hagberg" ir saņēmis finansējumu 6 miljonu apmērā no "Swedbank", ko tas izmantot attīstībai, tostarp energoefektivitātes uzlabošanai.

Ar saņemto finansējumu ir plānots pabeigt jau iesāktā "Hagberg" Mācību centra būvniecību, kur 1200 kvadrātmetru platībā būs iespējams attīstīt un pilnveidot darbinieku prasmes. Tā atklāšana ir plānota nākamā gada sākumā. Papildus "Swedbank" piešķirtais finansējums ļauj arī realizēt nekustamā īpašuma "Dzilnupes" būvniecību un teritorijas labiekārtošanu, lai jau šī gada rudenī tur varētu uzņemt pirmos īrniekus. "Dzilnupes" ir pirmais energoefektīvais ciemats Pierīgā, kur pirmajā kārtā īrei būs pieejami 24 labiekārtoti dzīvokļi.

"Atbalsts no "Swedbank" ļaus mums nostiprināt savu pozīciju apsaimniekošanas tirgū, kā arī turpināt īstenot uzņēmuma mērķi par kvalitatīvas un energoefektīvas dzīves telpas radīšanu," uzsver "Hagberg" īpašnieks un vadītājs Ivars Lukaševičs.

Kā norāda "Swedbank" Mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanas daļas vadītājs Jānis Zaļums, sniegtais finansējums mācību centra izveidei būs vērtīgs ieguldījums gan vairāk nekā 800 uzņēmuma darbiniekiem, gan visas apsaimniekošanas nozares profesionalitātes un kompetenču celšanā. "Uzņemties pabeigt pirms vairākiem gadiem sākta, bet nepabeigta ciemata realizāciju ir ambiciozs un drosmīgs solis, tomēr ir liels prieks redzēt, ka "Hagberg" profesionāļi ir spējuši saredzēt šādu iespēju. Tas ir arī lielisks piemērs citiem, kā var attīstīt un sakārtot apkārtējo vidi," viņš komentē.

Kopš 2009. gada "Hagberg" darbojas īpašumu apsaimniekošanā, telpu uzkopšanā un teritoriju uzturēšanā. Uzņēmums piedāvā inovatīvus, mūsdienīgus un videi draudzīgus risinājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!