Foto: Publicitātes foto/Neste Latvija

Saistībā ar augstajām elektroenerģijas cenām un kopējo mērķi samazināt elektroenerģijas patēriņu, degvielas tirgotājs "Neste Latvija" ievieš elektroenerģijas taupīšanas pasākumus visā degvielas uzpildes staciju (DUS) tīklā Latvijā, liecina tā sniegtā informācija.

Pēc spilgtuma testu veikšanas dažādās diennakts stundās, kopumā uz pusi samazināts digitālo cenu ekrānu spilgtums, pielāgojot to diennakts tumšajam un gaišajam laikam. Papildus tam, nakts stundās digitālie ekrāni neattēlos reklāmas video, tādējādi samazinot noslogoto LED diožu apjomu. Šo pasākumu kopums nodrošinās vismaz 5% elektrības ietaupījumu.

Uz šo brīdi jau visā "Neste" DUS tīklā uzstādīts ekonomiskais LED apgaismojums staciju apgaismošanai, kas darbojas uz sensoriem un paspilgtinās tikai tad, kad stacijā iebrauc automašīna.

"Neste Latvija" ir pārgājusi uz "zaļās" elektrības izmantošanu sava 77 degvielas uzpildes staciju tīkla, produktu uzglabāšanas termināla Rīgā un piecu pašapkalpošanās koncepta veikalu "Easy Deli" nodrošināšanai.

SIA "Neste Latvija" ir "Neste" korporācijas meitas uzņēmums, kas Latvijā strādā 32 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!